Rabu, 15 Jun 2011

suka-suka... c(:

salam semua..hari ini aku nak upload video yang aku paling minat..disebabkan cuti ni aku jarang berjalan-jalan, kurang lah post aku kan..huhu~ so, untuk mengelakkan blog aku ni daripada kesunyian, aku upload la video ni untuk tatapan korang semua..pada aku video ni sangat lah menarik sebab dari mula lagu sampai habis lagu keje dia tarik piano tu je..hehe~ anyway, lagu dia pon best...harap korang semua yang baca post kali ini terhibur lah ye..

BRUNO MARS - GRENADE


video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

lala